Szentendre, Vadkacsa utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 983 m²
Ár 23,91 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 922 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Dunai panorámás telek közvetlen kapcsolattal a 11-es úthoz!

Szentendrén, a Vadkacsa utcában, a Duna-part és a 11-es főút között helyezkedik el ez a 11-es úttal közvetlenül határos telek. A telket a Duna-parttól csak egyetlen teleksor választja el elegáns villaépületekkel.

Lakóház építésén kívül a 11-es út közelsége miatt ideális bármilyen ezt kihasználó üzlet létesítésére (étterem/kávézó, kisbolt, szolgáltató központ, panzió, szépségszalon, stb). Az út túloldalán átellenben tavaly nyílt élelmiszer bolt külön Streetfood sütődével, és a népszerű Határcsárda étterem is mindössze 5 perc sétára van. Mivel Szentendre villanegyedéhez oly közel vagyunk, ráadásul Leányfalura, Tahitótfalura, Dunabogdányba és Visegrádra is erre vezet az út, sok kiaknázatlan üzleti lehetőség van még ebben a területben.

A telek szintje a mindenkori legmagasabb árvízszint fölött helyezkedik el, és igény esetén akár tovább tölthető. A terület beépíthetősége 15%; víz, gáz, villany és csatorna már a telek határán található.

A 11-es út közelsége miatt a közlekedés mind autóval, mind pedig távolsági busszal kiváló, a legközelebbi buszmegálló mindössze 2 percnyi sétára van. Autóval a legközelebbi SPAR bevásárlóközpont 3 percnyire, míg Szentendre hangulatos óvárosa mindössze 5 percnyire található.

Hívjon nyugodtan bármikor, akár hétköznap este és hétvégén is, ha nem tudom felvenni visszahívom Önt! Az ingatlan közvetlenül a tulajdonostól eladó, nem veszünk igénybe közvetítőket!

Térkép

Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 922 ···
Neked ajánljuk