Érd, Budafoki út 2.

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 260 m²
Telekterület 1 110 m²
Ár 90 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 331 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Érd legforgalmasabb főútján, a 70-es és 6-os út találkozásánál, a Tesco körforgalomnál 2 szintes, 260 m2-es ingatlan 1110 m2-es telken eladó.

Az földszinten modern, jól felszerelt, bevezetett, évek óta üzemelő kézi autómosó, külön autókozmetika helyiséggel, színvonalas ügyfél váróval, irodával, vendég mosdóval. A földszinten további, az autómosótól független 45 m2-es utcai üzlethelyiség, ami jelenleg büféként üzemel, közel 100 m2-es terasz lehetőséggel.
Az emeleten 51 m2-es irodának, üzletnek, kozmetikának stb. alkalmas helyiség, saját teakonyhával és vizes blokkal. Az autómosó és a büfé jelenleg bérbe van adva, így folyamatos jövedelmet biztosít.
Az ingatlan 2011-2012-ben modernizálva lett, új gépészeti berendezések, elektromos rendszerek, burkolatok stb. kerültek beépítésre. A terület zárt, körbe kerített, a biztonságról térfigyelő kamerák és riasztó rendszer gondoskodik.

Az ár tartalmazza az autómosó teljes felszerelését, a nagy értékű gépeket, eszközöket, valamint a büfé teljes berendezését, bútorzatát is.

Az ingatlan előtt hatalmas autó forgalom, naponta több ezer autó halad el, így a kiemelkedően frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiválóak az üzleti lehetőségek.

Térkép

Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 331 ···
Neked ajánljuk